<The> effect of globalization and its impact on local authorities - Hrivková, Katarína
Globalizácia a vývoj Slovenskej republiky. Členstvo Slovenska v Európskej únii a NATO. Národný záujem verzus parciálny záujem. Vplyv globalizácie na lokálnu samosprávu.