Kis- és középvállalatok a Komáromi és az Érsekújvári járásban - Dobai Korcsmáros, Enikő
Charakteristika malého a stredného podnikania na Slovensku. Hospodársky význam malého a stredného podnikania. Tržby malého a stredného podnikania v jednotlivých oblastiach hospodárstva v SR (2008-2009). Vývoj počtu malých a stredných podnikov v Nitrianskom kraji a v okresoch Komárno a Nové Zámky. Výsledky prieskumu uskutočneného v uvedených okresoch.