Informačný systém, jeho implementácia a efektívnosť - Šimková, Zuzana
Obsahové vymedzenie pojmu informačný systém. Implementácia informačného systému. Efektívnosť IS. Úžitok z IS/IT a model efektívnosti. Projektovanie informačného systému.