A kis és középvállalatok Szlovákiában az 1989-es rendszerváltástól napjainkig - Dobai Korcsmáros, Enikő
Malé a stredné podnikanie v období rokov 1989-1993. Situácia v malom a strednom podnikaní v rokoch 1993-2004. Podpora malého a stredného podnikania zo strany Európskej únie. Malé a stredné podniky na Slovensku po roku 2004 až dodnes.