Družstva podnikatelského typu v tržním systému ČR - Novotný, Jiří
História a chápanie družstiev v zaniknutom, centrálne plánovanom hospodárstve. Zmeny v družstevnom sektore v podmienkch trhu. Obnova dôveryhodnosti a možnosti ekonomického i mimoekonomického prínosu družstiev pre svojich členov.