A kis- és középvállalatok támogatási formái Szlovákiában a Komáromi járás példáján - Dobai Korcsmáros, Enikő
Popdora malého a stredného podnikania v podmienkach Slovenskej republiky. Podporné programy. Podpora zo strany Európskej únie. Podpora formou rizikového kapitálu. Malé a stredné podnikanie v Komárňanskom okrese.