Oceňování podniku z pohledu krize a metod oceňování - Volkánová, Zdenka
Použitie niektorých metód oceňovania v dnešnej dobe, s dopadmi a dôsledkami hospodárskej krízy. Základné pojmy ako sú hodnota, cena, trh a ich vzájomný vzťah. Modely oceňovania podľa typológie: majetkový, výnosový, diferenciálnej renty a zrovnávací.