Riadenie pohotových prostriedkov podnikov - Diheneščiková, Daniela
Prehľad peňažných tokov podniku. Štruktúra výkazu cash flow. Zdroje údajov prehľadu peňažných tokov. Metódy zostavovania prehľadu cash flow. Právna úprava prehľadu peňažných tokov - nadnárodná a národná.