Vývoj kombinované přepravy - Novák, Ivan
Kombinovaná preprava v Českej republike využívaná od začiatku 70. rokov minulého storočia. Kombinovaná preprava založená na spolupráci cestnej a železničnej dopravy. Objemy kombinovanej prepravy (2000-2010). Pozitívny vývoj v kombinovanej preprave. Využívanie prepravných jednotiek.