[Bayesovská štatistická indukcia v ekonomických aplikáciách] - Megyesiová, Silvia, 1969-
Recenzia na monografiu Evy Kotlebovej, ktorá vyšla vo vydavateľstve Ekonóm v roku 2009. Publikácia obsahuje komplexné spracovanie podstatných poznatkov bayesovskej štatistiky. Je určená nielen študentom so zameraním na štatistiku, ale aj tým, ktorí si chcú doplniť vedomosti zo štatistickej indukcie.