Multi-culturality and its application in economic practice - Krempová, Ľubica, 1959-
Definícia multi-kultúrnosti, názory autorov zaoberajúcich sa touto problematikou. Interkultúrna komunikatívna kompetencia. Význam znalosti cudzieho jazyka pre multikultúrnu komunikáciu. Odraz multikultúrnosti v ekonomickej praxi. Medzinárodné vzdelávacie programy. Európske vzdelávacie programy. Založenie novej fakulty - Faculty of Applied Languages - na EU v Bratislave.