Prognózovanie spotrebiteľských cien na základe daňových a maržových elasticít - Strieška, Ľubomír
Vplyv zvýšenia sadzby DPH na zmenu spotrebiteľských cien, výrobu a objem obchodnej marže. Problém je riešený pomocou diferenčných rovníc založených na aparáte mikroekonómie.