Metodické základy sémantického prístupu v systéme Balanced scorecard - Grell, Michal
BSC ako strategický systém merania výkonnosti podniku. Vzťah medzi víziou, stratégiou a jednotlivými perspektívami systému BSC. Podstata sémantického prístupu využitím matematického aparátu fuzzy množín.