Financovanie malých a stredných podnikov zaoberajúcich sa environmentálnymi aktivitami - Diheneščiková, Daniela
Možnosti využitia zdrojov financovania podnikateľských aktivít v environmentálnej sfére. Konkrétne, možnosti získavania zdrojov financovania podnikateľských aktivít pri výrobe elektrickej energie využívajúcej obnoviteľné zdroje energie