Vplyv hospodárskej krízy na malé a stredné podniky v Podunajskom regióne - Dobai Korcsmáros, Enikő
Ciele a finančné nástroje politky malých a stredných podnikov v Európskej únii. Rámcový program JEREMIE. Dopad hospodárskej krízy na Slovensko. Charakteristika Podunajského regiónu. Formy podnikania v Podunajskom regióne. Počet zamestnancov malých a stredných podnikov v tomto regióne. Prejavy negatívnych vplyvov hospodárskej krízy. Kontakt malých a stredných podnikov s podpornými a poradenskými inštitúciami.