Rating a pravdepodobnosť zlyhania - Alexy, Martin, 1976-
Príspevok sa zaoberá hodnotením pravdepodobnosti defaultu pre korporátny segment, ktorý ratingové agentúry pravidelne a dlhodobo hodnotili. Porovnáva dve ratingové agentúry: Moody's a Standard & Poor's. Definovanie platobnej neschopnosti ratingovými agentúrami.