Expert differences in setting cues for personnel selection - Hanák, Róbert, 1979-
V modelovej situácii personálneho výberu na pozíciu predajcu luxusných áut mali profesionálni personálni manažéri (n=21) určiť váhu predloženým kritériám, ako sú vzdelanie, kognitívne schopnosti, pracovné skúsenosti a iné, ktorú by priradili tejto konkrétnej pracovnej pozícii. Metóda, výsledky prieskumu, diskusia.