Financing options for reducing regional disparities in selected countries - Neupauerová, Zuzana
Finančné nástroje pre zníženie regionálnych disparít vo vybraných krajinách. Regionálna politika a finančné možnosti riešenia disparít v Maďarsku, Poľsku, Českej republike.