Aktuálne trendy vývoja svetovej ekonomiky - Bikár, Miloš, 1973-
Pohľad na hlavné ekonomické indikátory. Tempo zotavenia ekonomík. Zotrvávanie finančnej nestability. Otázky podpory hospodárskeho rastu a jeho oživenia. Politika vlády. Globálny výhľad svetovej ekonomiky.