Vývoj investičnej činnosti komerčných poisťovní na Slovensku a v Maďarsku v období 2004 -2009 - Kafková, Eva
Komparácia investičnej činnosti poisťovní a úloh dohľadu nad poisťovníctvom na Slovensku a v Maďarsku a ich vplyv na portfólio investícií. Štrukturalizácia a legislatívna úprava foriem a limitov aktív na umiestňovanie prostriedkov TR do skupín.