Environmental migrants - Pintová, Eva
Stručne z histórie migrácie. Hlavné dôvody environmentálnej migrácie. Migrácia týkajúca sa klimatických zmien. Environmentálne katastrofy, postihujúce hlavne rozvojové krajiny. Zmierňujúci plán pre environmentálnu migráciu.