Sociálna konvergencia v Európskej únii empirické dôkazy z vybraných regiónov - Puškárová, Paula, 1985-
Ekonomická konvergencia. Sociálna konvergencia. Akcelerátory a inhibítory konvergencie. Kvantifikácia konvergencie. Región pohraničný - Niederösterreich.