Adaptácia informačných a komunikačných technológií v slovenských podnikoch obchodno-podnikateľských služieb - Benešová, Dana, 1958-
Výsledky prieskumu uskutočneného od októbra 2008 do decembra 2008 náhodným výberom podnikateľských subjektov pôsobiacich v sektore obchodno-podnikateľských služieb na Slovensku. Výskumu sa zúčastnilo 251 respondentov. Úroveň adaptácie a využitia e-businessu v slovenských podnikoch obchodno-podnikateľských služieb. Prínosy, prekážky a dôvody zavádzania e-businessu. Kľúčové oblasti využitia e-businessu v obchodno-podnikateľských službách.