Spoločenská zodpovednosť zvyšuje kredibilitu a konkurencieschopnosť organizácie na trhu - Čihovská, Viera
Pojem stakeholders a teória stakeholders. Spoločenská zodpovednosť podniku. Definícia a história spoločenskej zodpovednosti. Význam spoločenskej zodpovednosti. Implementácia spoločenskej zodpovednosti podniku - využitie dobrých vzťahov k verejnosti (PR).