Kvantifikácia extra rizika v životnom poistení metódou percenta normálnej úmrtnosti - Majerníková, Kristína
Oceňovanie produktov životnej poisťovne pre neštandardné riziko. Metódy kvantifikácie extra rizika percenta normálnej úmrtnosti, ku ktorému sa môže pristupovať dvoma rôznymi spôsobmi.