Vplyv hospodárskej krízy na sklársky priemysel Slovenskej republiky v období 2006 - 2009 - Slivková, Adela, 1986-
Vyhodnotenie vplyvu hospodárskej krízy na sklársky priemysel SR v horizonte rokov 2006-2009. Sklársky priemysel na Slovensku, jeho postavenie v ekonomike a možnosti zlepšenia postavenia hospodárskej situácie podnikov sklárskeho priemyslu.