Finační řízení neziskové organizace - Hálek, Miroslav
Efektívne vykonávanie činnosti a správne nastavenie finančného riadenia neziskovej organizácie. Úlohy a funkcie neziskových organizácií a financovanie hlavného účelu, pre ktoré boli tieto organizácie založené.