Intenzita a charakter inovačnej aktivity podnikov cestovného ruchu v SR - Kubičková, Viera, 1970-
Zhodnotenie úrovne inovačnej aktivity podnikov cestovného ruchu v SR prostredníctvom výsledkov výskumu uskutočneného v poslednom štvrťroku 2008. Intenzita zmien vo vybraných oblastiach podnikov cestovného ruchu. Miera závažnosti bariér inovatívneho správania podnikov cestovného ruchu. Dôležitosť kritérií úspešnosti podnikov CR. Efekty inovácií. Dôvody inovačnej aktivity. Inovačná perspektíva.