<The> possibility of improving the image of the organization through the use of new trends in marketing communication - Recký, Juraj
Marketingová komunikácia a nové médiá. Populárne komunikačné nástroje a mobilné telefóny. Sociálne siete. Blogy. Fóra, ratingy a hodnotenia. Využitie v zdravotníctve.