Vínny turizmus na Slovensku - Pachingerová, Mária
Nové trendy v cestovnom ruchu - agroturizmus, gastroturizmus a vínny turizmus. Víno ako médium na získanie a privítanie návštevníkov. Hlavné vinohradnícke oblasti na Slovensku. Malokarpatská vinohradnícka oblasť. Tokajská vinohradnícka oblasť. Nitrianska vinohradnícka oblasť. Stredoslovenská a Východoslovenská vinohradnícka oblasť. Malokarpatská vínna cesta. Inšpirácie z Burgundska pri tvorbe produktu vínneho turizmu.