Tranformace nemocnic v České republice změnou jejich právní formy - Kozlová, Taťána
Analýza procesu trnasformácie zdravotníckych zariadení zmenou ich právnej formy v ČR. Empirický výskum založený na hodnotení verejne dostupných ekonomických ukazovateľov určujúcich ekonomickú úspešnosť v súvislosti s typom vlastníka, poprípade zriaďovateľa zariadenia.