Písanie prípadových štúdií ako prvok vzdelávania profesionálov - Strážovská, Helena
Prípadové štúdie ako jedna z aktivizujúcich metód výučby. Tvorba prípadových štúdií. Tri hlavné časti prípadovej štúdie. Prípadové štúdie - postupy pre učiteľa i študentov pri riešení prípadu. Písomná analýza prípadu. Učiteľské poznámky.