Problémy uplatnenia žien - matiek na trhu práce - Vlková, Eva
Postavenie a možnosti uplatnenia žien – matiek na trhu práce. Faktory, ktoré ovplyvňujú ich uplatnenie na trhu práce a v spoločnosti. Možnosti uplatnenia takýchto žien na trhu práce a zhodnotenie situácie na Slovensku.