New capital and liquidity rules for banks – Basell III - Stupková, Angelika
Bazilej III - nový globálny regulačný štandard pre banky. Požiadavky na nový kapitál a likviditu podľa Bazilej III. Potreba nových pravidiel bankovej regulácie na úrovni mikro a makro-finančnej politiky. Základné princípy nových pravidiel pre kapitál a likviditu, implementácia nových pravidiel.