Odpisy - špecifická skupina nákladov v podniku - Stuchlý, Peter
Odpisy a rôzne techniky výpočtu účtovných odpisov. Porovnanie dvoch vybraných metód odpisovania, ktoré zohľadňujú odlišnú úroveň opotrebenia majetku k danému časovému okamihu a výške nákladov v danom období.