New synthesis in not a new one anymore?! (How a dominant macroeconomic paradigm has lost its credibility) - Šujanský, Miloš
Globálna finančná kríza a rôzne ekonomické teórie, ktoré skúmajú jej príčiny. Neo-monetaristický prístup. Post-Keynesianský prístup. Teória Rakúskej školy.