Company culture and internationalization - Valo, Ľuboš
Význam podnikovej kultúry. Identifikácia podniku a jeho začlenenie sa do procesu internacionalizácie. Materiály a metódy. Výsledky a diskusia. Podniková kultúra, tri fázy internacionalizácie.