Úvod - Majdúchová, Helena, 1963-
Monografický zborník vedeckých statí autorského kolektívu riešiteľov výskumného projektu VEGA, ktorý predstavuje ucelený pohľad na problematiku spoločenskej zodpovednosti a spoločensky zodpovedného správania podnikov.