Využitie tradičného nákladového modelu a jeho manažérskych rozhodovacích akcií (kapacitných a motivačných) v súčasnej praxi a jeho doplnenie o model ABC - Petřík, Tomáš
Kapacitné manažérske rozhodnutia. Rozhodnutia o outsourcingu v praxi. Analýza bodu zvratu (Cost-volume-profit analysis). Interné motivačné a riadiace činnosti a techniky. Premenlivosť nákladov v krátkom a dlhom období. Koncepcia vyvolaných nákladov a ich aplikácia v manažérskom účtovníctve a modeli ABC.