Reportovanie a indikátory spoločensky zodpovedného podnikania podnikateľskej sféry na Slovensku - Majdúchová, Helena, 1963-
Koncept a teoretické východiská spoločensky zodpovedného podnikania. Skupiny nástrojov a spôsob merania efektívnosti investícií do SZP. Smernice a normy definované v ekonomickej, environmentálnej a sociálnej oblasti. Výhody a nevýhody reportovania a indikátorov SZP.