Finančná kríza z pohľadu domácich a svetových ekonómov - Frendáková, Andrea
Objasnenie podstaty finančných kríz, ktoré v minulosti vznikli a hlavné príčiny a dopady finančných kríz z pohľadu svetových ekonómov.