Význam prechodného obdobia v zákone o Štátnej službe č. 312/2001 Z.z. - Gecelovský, Vladimír
Zhodnotenie významu prechodného obdobia pri implementácie zákona o štátnej službe na Slovensku. Jeho význam spočíva v tom , že v prechodnom období sa riešili zložité personálne otázky prechodu zamestnancov štátnej správy do štátnozamestnaneckých vzťahov. Zákon o štátnej službe bol prvý zákon o štátnych zamestnancoch v novodobej histórii a založil nový základ demokratického fungovanie štátnej služby na Slovensku.