Bezpečnosť použitia platobnej karty - Hraško, Peter
Dynimcký rast používania platobných kariet. Možnosti použitia platobnej karty. Bezpečnosť platobnej karty. Možnosti zneužitia platobnej karty. Budúcnosť platobných kariet.