Aplikácia indikátorov metodiky hodnotenia zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Testovanie a ciele metodiky pri plánovaní prehodnotenia postupov a reportovania ZP. Zvýšenie transparentnosti a dôveryhodnosti ZP stanovením systémov na jeho monitorovanie v nových členských štátoch EÚ. Podstata metodológie indikátorov hodnotenia ZP a výsledky testovania podnikov.