Analysis of “hot money” flows in Eurozone countries - Vojtková, Mária
Prieskum pozície toku "horúcich peňazí" v súčasných členských krajinách eurozóny. Teoretické pozadie horúcich peňazí s empirickými meraniami. Charakteristika horúcich peňazí. Súčasný vývoj tokov horúcich peňazí v eurozóne so zreteľom na finančnú a hospodársku krízu. Metodológia, závery.