Medzisektorová spolupráca MVO v rámci spoločenskej zodpovednosti podnikov - Bukovová, Sylvia, 1959-
Predpoklady možnej kooperácie medzi MVO a podnikmi ziskového sektora. Sociálna a ekologická zaangažovanosť založená na politike SZP. Závery z prieskumu spolupráce s organizáciami tretieho sektora a ostatných sektorov ekonomiky.