Monitorovanie a hodnotenie povrchových vôd - Makovinská, J.
Prezentácia spôsobov monitorovania a hodnotenia stavu/kvality a potenciálu vôd v minulosti a v súčasnosti. Porovnanie prístupov k hodnoteniu kvality povrchových vôd v minulosti a nových prístupov k hodnoteniu stavu/kvality a potenciálu v súčasnosti.