Business intelligence solutions for modeling and analyse of business processes - Zajacová, Andrea, 1985-
Business intelligence (BI) ako kľúčový prvok v riadení podniku. Závery business intelligence v procese riadenia. Základná informácie o BI. Výhody plánovania podniku. Nástroje BI. Spôsob riadenia BI riešení. Výsledky prognóz, analytika pre manažérov. Podniková analýza pre analytikov. Budúcnosť analýzy a modelovania.