Ochrana osobných údajov zamestnanca - Slaninková, Katarína
Ochrana osobných údajov zamestnanca tvorí súčasť ochrany osobnosti fyzickej osoby - zamestnanca. Ochrana osobnosti - ochrana súkromia. Súhlas s poskytnutím osobných údajov. Spôsoby prostriedkov ochrany. Potvrdenie o zamestnaní a pracovný posudok.