<The> household consumption as the important macroeconomic indicator - Zajková, Daniela
Spotreba domácností ako významný indikátor hospodárskej výkonnosti. Definícia spotreby domácností. Význam spotreby domácností v analýze makroekonomických ukazovateľov v ekonomike. Prehľad literatúry, materiál a metodológia, diskusia a závery.